Stopp i Avloppet? Vår spolbil är alltid redo!

Kontakta Titan Maskin i Uddevalla med omnejd om du har problem med avloppet eller vill boka en rörinspektion. Vi ser till att rören i er fastighet håller rätt kvalitet.

Ring oss idag!

Är du i behov av en spolbil?

Spara tid och pengar genom att boka Titan Maskins spolbil till en rörinspektion av stammarna. Genom att uföra en genomgående arbete kan vi hitta eventuella skador och slitage på rören innan det uppstår ett allvarligt problem. Genom att använda en kamera kan vi utföra en noggrann besiktning av rörens kondition. Detta gör vi med avancerad utrustning som är anpassad för rörinspektioner.

 

Ligg steget före, boka rörinspektion idag

Vi är specialister på felsökning och åtgärder för fastighetsbelagda rörsystem. Om det blir problem med stammarna så kan det få förödande konsekvenser på fastigheten. Det är därför bra att ha som rutin att göra en besiktning vid minsta misstanke och regelbundna besiktningar med ett par års intervall är också bra. 

Kontakta oss idag!

FRÅGA OM VÅR SPOLBIL? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag. Jour dygnet runt.

Titan Maskin - uthyrning teleskoplastares

Bultvägen 9
UDDEVALLA,  45175

Org.nr: 556941-6661

Kontaktinformation

Telefon: 0708-94 24 02

E-post: maila till oss

Öppettider

Måndag - Fredag 07:00 - 16:00

Lördag - Söndag Stängt

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Titan Maskin - uthyrning teleskoplastares aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Titan Maskin - uthyrning teleskoplastares.