Beställ Spolbil eller hyr en teleskoplastare med förare i Uddevalla - TITAN MASKIN

Vi på Titan Maskin i Uddevalla har alltid en spolbil & en teleskoplastare med chaufför redo. Vi är på plats inom 30 minuter i Uddevalla med omnejd.

Ring oss idag!

Välkommen till Titan Maskin i Uddevalla

På Titan Maskin kan du beställa spolbil vid tex STOPP I AVLOPPET eller hyra teleskoplastare med förare, på lång- eller kort sikt. Inget jobb är för stort eller litet för oss.

teleskoplastare med chaufför

Hyr teleskoplastare med chaufför i Uddevalla

Vi har kapacitet att lyfta 4000 kg upp till 17,5 meter.  Våra erfarna chaufförer hjälper dig! Vi kan planera i god tid eller vara hos dig inom 30 minuter vid behov. Vanliga uppdrag är vid byggen, fönsterleveranser, omlastningar eller avlastning lastbil. Vi har kan även hjälpa till vid leveranser av tex spabad, pooler mm.

Spolbil i Uddevalla med omnejd

STOPP I AVLOPPET i Uddevalla med omnejd

SPOLBIL I UDDEVALLA MED OMNEJD| Vi hjälper dig med de allra flesta typer av avloppsproblem - Alltid snabbt och effektivt! Stopp i avlopp - Översvämning - Underhållsspolning - Sugbil - Spolbil - Rörinspektion. Vi finns för dig i fyrstad; Uddevalla, Trollhättan, Vänersborg & Lysekil med omnejd.

Omdömen

Vi vill gärna att du berättar vad du tycker om oss. Lämna ett omdöme

FRÅGA TILL OSS PÅ TITAN MASKIN? - LÄMNA DITT MOBILNUMMER SÅ RINGER VI UPP.

Ibland har vi svårt att svara i telefon, lämna ditt mobilnummer så ringer vi upp dig så snart det är lugnare för oss. Vi har öppet måndag till fredag. Jour dygnet runt.

Titan Maskin - uthyrning teleskoplastares

Bultvägen 9
UDDEVALLA,  45175

Org.nr: 556941-6661

Kontaktinformation

Telefon: 0708-94 24 02

E-post: maila till oss

Öppettider

Måndag - Fredag 07:00 - 16:00

Lördag - Söndag Stängt

* ANGÅENDE GDPR Den nya lagen trädde i kraft 25/5-18 och här följer därför info. Viktigt att veta är att Titan Maskin - uthyrning teleskoplastares aldrig delar- eller säljer några kunduppgifter till tredje part. Vissa uppgifter sparas pga fakturering eller offerering, beroende på vilken typ av UPPDRAG som är aktuell. Meddela om du som kund önskar att dina uppgifter tas bort eller om du inte önskar något utskick från Titan Maskin - uthyrning teleskoplastares.